Societat 15/12/2020

Condemnen a 4 anys i a 3 anys i 6 mesos de presó els dos acusats de temptativa d'homicidi a la Soledat

Els homes han admès els fets i hauran de pagar a les víctimes una indemnització de més de 30.000 euros

Ara Balears
1 min
L'Audiencia Provincial de Palma.

PalmaEls dos acusats d'intentar assassinar dos homes l'any passat a la Soledat han acceptat la condemna de 4 anys i 3 anys i sis mesos de presó per un delicte de temptativa d'homicidi. Segons ha informat l'agència Efe, els advocats de la defensa han acordat la condemna dels acusats abans del judici.

Inicialment, la Fiscalia demanava penes de 6 anys de presó per a un dels acusats i 8 per a l'altre, però després que els dos homes admetessin els fets, ha decidit acceptar la proposta dels advocats de la defensa. La Fiscalia ha eliminat també la petició que els dos homes fossin expulsats de l'Estat.

A banda de les penes de presó, els dos acusats han estat condemnats a pagar conjuntament un total de 24.746 euros d'indemnització a una de les víctimes i 8.802 euros a l'altre per les lesions i les seqüeles causades. La condemna inclou també una ordre d'allunyament de 500 metres i la prohibició de comunicar-se amb les víctimes.

Segons ha explicat l'agència Efe, els fets varen ocórrer l'1 de desembre de l'any passat, quan els dos acusats, després de xocar amb el cotxe dels altres dos homes, hi iniciaren una discussió i els atacaren amb un martell i un ganivet. A més, els dos acusat amenaçaren de mort les víctimes en reiterades ocasions i un d'ells va pegar una ganivetada a l'abdomen d'un d'ells.

Els dos acusats ja estaven en presó provisional des de fa un any a l'espera del judici.

stats