Societat 15/10/2020

Els concerts de la revetla de Sant Sebastià es faran amb el públic assegut

Les tres actuacions musicals seran al parc de la Riera i tindran un aforament màxim de 500 persones

Ara Balears
1 min
Les dades habituals de la revetla de Sant Sebastià es mantenen.

PalmaEls concerts de la revetla de Sant Sebastià de Palma es faran amb el públic assegut i amb un aforament limitat a 500 persones com a màxim. Així ho ha confirmat el regidor de Participació Ciutadana de Cort, Alberto Jarabo, qui ha destacat que aquestes tres actuacions musicals es faran al parc de la Riera i els assistents necessitaran entrada prèvia per poder accedir al recinte.

L'ús de mascareta obligatori i la distància de seguretat formaran part d'una revetla marcada per la pandèmia. Jarabo ha assenyalat que el cost dels tres concerts, que organitzaran les emissores Europa FM, Cadena 100 i Los 40, es rebaixa de 25.000 a 18.000 euros a causa que la reducció de l'aforament farà que les actuacions arribin a menys espectadors.

El regidor ha confirmat que es mantenen les dades habituals de la revetla, que es farà els dies 16, 20 i 23 de gener. Els concerts començaran a les 17 h. "La pandèmia limita la part lúdica, però això no suposa que durant aquests mesos no es puguin fer concerts", ha dit Jarabo, qui ha afegit que l'objectiu és "mantenir el format d'altres anys, però amb mesures de seguretat sanitàries i el públic assegut".

stats