Societat 18/01/2021

L'Eixample i es Viver, a Eivissa, superen els 1.700 casos d'incidència acumulada per covid-19

L'ARA Balears t'ofereix una taula cercable amb la situació actualitzada del coronavirus per àrees bàsiques de salut

Ara Baleas
1 min

PalmaEn una altra jornada negra en què s'han notificat set morts més per coronavirus a les Balears i la detecció de 341 casos nous, l'Arxipèlag arriba als 686,41 casos detectats per cada 100.000 habitants durant els últims 14 dies. És una incidència elevada que preocupa prou el cap de Virologia de l'hospital Son Espases, Jordi Reina, perquè declari públicament que creu que el Govern hauria d'imposar "un confinament massiu". Tot i això, el virus no afecta totes les zones de la mateixa manera.

En aquesta taula pots veure la situació actualitzada de cada una de les àrees bàsiques de salut de les Balears, cercar la teva amb el cercador i ordenar-les per cada un dels índexs, clicant damunt el títol:

Les noves dades ofertes per la Conselleria de Salut permeten comprovar com a Eivissa hi ha sis àrees bàsiques de salut que superen una incidència acumulada a 14 dies de 1.000. Es tracta del Viver i l'Eixample –que superen la xifra de 1.700–, Vila, Sant Antoni de Portmany, Sant Jordi de ses Salines i Santa Eulària des Riu. Les tres primeres, a més, també superen aquest llindar a la incidència acumulada durant els últims 7 dies.

Les dades permeten comprovar, en canvi, que l'única àrea bàsica de salut amb una incidència acumulada a 14 dies menor de 100 és la de Ferreries, a Menorca; que Formentera arriba a 363,31 i que la zona de Mallorca menys colpejada és Capdepera (252,78), mentre que la més afectada és na Burguesa (902,66).

stats