Societat 16/09/2016

L'iPhone 7 arriba a les botigues amb cues i alguns models esgotats

Auriculars sense fils, càmera millorada i una gamma de colors més àmplia són les principals novetats de l'última versió del mòbil d'Apple

Agències
2 min
Els primers compradors de l'iPhone 7 a Sydney

Sydney / Nova YorkL'iPhone 7, l'última versió del mòbil d'Apple, ja està a la venda. Austràlia ha sigut un dels primers països del món on ha sortit a la llum, amb uns 200 fanàtics fent cua durant 48 hores a Sidney. El mòbil intel·ligent presentat el 7 de setembre pel conseller delegat d'Apple, Tim Cook, arriba avui a les botigues de més de 25 països.

A Barcelona, un centenar llarg de persones han fet cua davant l'Apple Store de plaça Catalunya per no quedar-se sense telèfon. Els preus varien entre els 769 i els 989 euros de l'iPhone 7 i els 909 i els 1.129 euros del 7 Plus, el model de luxe.

Una fan d'Apple amb un coixí d'Steve Jobs, en una Apple Store de Tòquio

Auriculars sense fils, càmera millorada i una gamma de colors més àmplia són les principals novetats de la versió. Avui també s'ha començat a comercialitzar l'Apple Watch Series 2. El rellotge té el mateix disseny que l'original, tot i que es pot submergir 50 metres, incorpora GPS i inclou un nou processador que en fa més fluid el funcionament. Es pot comprar a partir de 439 euros.

L'expectació ha fet que s'esgotessin alguns models que es podien reservar prèviament per internet. En un comunicat, Apple ha informat que l'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus de color negre "no estaran disponibles per als clients" aquest divendres. Sí que hi ha, en canvi, "quantitats limitades" de color daurat, rosa daurat, plata i negre de l'iPhone 7.

Apple llança l'iPhone 7, recluta Super Mario i presenta un rellotge per a nedadors

Telefónica, que no informa sobre reserves ni previsions de vendes, ofereix als seus clients l'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus al mateix preu que Apple, tot i que els clients de Movistar tenen l'opció de finançar-lo sense interessos en 12, 24 o 30 mesos.

Orange ofereix als seus clients l'iPhone 7 des de 754 euros i el 7 Plus des de 890 euros.

Vodafone, que també ven els terminals lliures al mateix preu que Apple, ha informat que en una setmana el nombre de reserves ha duplicat les que va aconseguir amb el model anterior.

Des del seu llançament el 2007, Apple ha venut més de mil milions d'iPhones, tot i que cada cop es nota més la competència dels terminals Android.

stats