El comitè de vaga de l'EMT denuncia que la direcció no els deixa entrar a les cotxeres i Cort ho nega

Fonts de l'Ajuntament de Palma asseguren que només s'hi ha restringit el pas als xofers que aquest dimecres no treballen

El comitè de vaga de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) ha denunciat aquest dimecres que la direcció de l'empresa no els ha deixat accedir a la cotxera dels autobusos per informar els conductors sobre la segona aturada, convocada aquest dimecres entre les 8 i les 10 h i les 18 i les 20 h. També, segons indiquen fonts sindicals, volien comprovar si es complien els serveis mínims.

En canvi, fonts de l'Ajuntament de Palma ho desmenteixen i asseguren que sí que s'hi ha permès entrar als membres del comitè de vaga i d'empresa, però que s'hi ha restringit el pas als xofers que no treballen aquest dimecres. El comitè de vaga diu que això és mentida i que per aquest motiu han gravat un vídeo a l'entrada de la cotxera de l'EMT en què es poden veure dos furgons de la Policia Nacional i dos vehicles de la Policia Local de Palma. 

Cal recordar que divendres, 11 de setembre, tornarà a haver-hi aturades entre les 8 i les 10 h i les 18 i les 20 h. Si entre el comitè i la direcció de l'empresa pública no s'arriba a un acord, es començarà una vaga indefinida a partir del 14 de setembre.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF