Societat13/11/2018

Coca-Cola vol reduir el 12% dels sucres en les seves begudes de cara al 2020

L'empresa pretén que els productes baixos en calories constitueixin la meitat de les vendes el 2050

Europa Press

BarcelonaL'empresa de refrescos Coca-Cola ha fixat una reducció del 12% dels sucres en les seves begudes per a l'any 2020. L'empresa ha ressaltat en un comunicat que des del 2015 ja s'ha aconseguit una disminució del 6,8% en el sucre per litre. En la presentació de resultats a la planta de Martorelles (Barcelona), la firma també ha assenyalat el 2050 com l'any per arribar al 50% en vendes de productes baixos en calories o sense calories, una dada que va arribar l'any passat al 40%.

D'altra banda, la companyia ha posat èmfasi en la sostenibilitat de les ampolles. La responsable de Coca-Cola, Ana Callol, ha remarcat que "el 100% dels envasos continuen sent reciclables" i ha enumerat mesures en aquesta línia, com les ampolles de vidre reutilitzables o les retallades en l'ús de primeres matèries en la seva fabricació, entre d'altres. Callol ha destacat també que, a través de la millora en la producció, s'ha aconseguit estalviar "un 12,4% en el consum d'aigua per litre de producte des de l'any 2010".

Cargando
No hay anuncios

L'empresa també ha expressat la seva determinació per reduir a la meitat les seves emissions directes de carboni i fer servir electricitat provinent de fonts renovables.