Societat 23/06/2022

Ciutadella viu un emocionant primer toc de les festes de Sant Joan

Un mallorquí de 49 anys cau des de quatre metres i mig d'altura i és ingressat greu

Iván Martín
1 min
Un Cavaller de Sant Joan esperant a la Contramurada per incorporar-se al Replec.

CIUTADELLACiutadella viu unes hores de tensa espera fins a l'entrada del Caixer Senyor i Sa Capellana a la plaça del Born. I tot, després d'un emocionant primer toc, en què el flabioler Sebastià Salort ha demanat a les 14 hores permís al Caixer Senyor, Borja Saura, per iniciar el replec de cavallers.

El dispositiu de seguretat ha funcionat i la Creu Roja només ha atès dues persones en aquest punt, un per lipotímia i l'altre per una insuficiència respiratòria. Els actes continuaran amb la visita a l'ermita de Sant Joan de Missa, l'entrada a la plaça del Born i els caragols del Born, Santa Clara i ses Voltes. A més, també hi haurà espai per les Avellanes a la contramurada.

Les primeres hores han registrat el primer ensurt en el capítol d'incidents amb la caiguda d'un home natural de Mallorca, de 49 anys, d'una altura de quatre metres i mig per causes desconegudes. Segons el SAMU061, tot apunta que hauria caigut anit de la finestra de la seva habitació en un alberg del carrer del Seminari, però no ha estat localitzat fins aquest divendres en un estat deteriorat i amb politraumatismes a diferents parts del cos. Les assistències sanitàries l'han traslladat a l'hospital Mateu Orfila de Maó.

stats