Societat 10/05/2022

Ciutadella proposa un distintiu per detectar els cotxes de lloguer mal estacionats

La resta de municipis haurien rebut positivament la iniciativa

Iván Martín
1 min
Imatge de la campanya impulsada per l'ajuntament de Ciutadella.

CIUTADELLAL'Ajuntament de Ciutadella ha proposat aquest dimarts col·locar un distintiu als vehicles de lloguer per controlar si quan es troben estacionats a la via pública estan ocupats. Així ho ha anunciat el consistori, que assegura que la mesura persegueix sancionar els vehicles de lloguer que no estan en circulació.

La proposta s'ha traslladat a la Junta de Batles de Menorca i han assenyalat que "ha estat molt ben rebuda" per part de la resta d'ajuntaments de l'illa. A més, recorden que la legislació prohibeix que els vehicles destinats al lloguer que no estiguin contractats per un client ocupin la via pública de les ciutats, a fi que no restin places d'aparcament. Per aquest motiu, demanen la col·locació d'un distintiu per identificar l'estat d'activitat del cotxe en qüestió.

Segons l'Ajuntament de Ciutadella, la proposta pretén garantir que els aparcaments de la via pública es destinin a l'estacionament temporal de vehicles i no es converteixin en places ocupades durant un llarg període de temps per part de les empreses de lloguer.

stats