Societat 17/02/2022

Ciutadella impulsa una campanya per revitalitzar el mercat

Reivindica les qualitats dels productes i en destaca la frescor i la proximitat

Iván Martín
1 min
Una de les imatges de la campanya de promoció.

CIUTADELLAL'Ajuntament de Ciutadella posa en marxa la campanya 'Sa plaça de sa gent fresca', una iniciativa per fomentar les compres al mercat de la ciutat, donar-ne a conèixer els protagonistes i arribar a un públic més nombrós. Aquest projecte reivindica les qualitats dels productes que es comercialitzen a les diverses parades del mercat i en destaca la frescor i la proximitat. "Cercam gent fresca, com tu. Gent que es cuida i cuida també el que més estima. Gent a qui li agrada menjar bé. Gent que ve a la plaça perquè hi troba varietat i, sobretot, productes frescos i de proximitat", diu la campanya.

Durant l'acció promocional, les persones que vagin a comprar al mercat tindran premi. Així, per compres d'un import de 10 euros o més, es regalarà una bossa per a fruita o una bossa de tela. Per compres per valor de 30 euros o més en carn o peix, el client aconseguirà una carmanyola. Amb aquests obsequis, a més de premiar els clients, s'obtenen recipients ecològics i reutilitzables, que permetran reduir el consum de bosses de plàstic o altres tipus d'embalatges, cosa que farà del mercat de Ciutadella un espai encara més sostenible.

L'objectiu és incentivar també el consum de producte local i fresc, pràcticament de quilòmetre zero, i especialment entre el públic més jove.

stats