Societat 02/06/2022

Ciutadella habilitarà 70 localitats per a persones amb discapacitat a Sant Joan

Es muntarà una graderia a la plaça del Born i una altra a la zona del Pla

Iván Martín
1 min
Cartell de l'ajuntament per donar a conèixer l'obertura del procés per a sol·licitar les places.

CIUTADELLAL'Ajuntament de Ciutadella habilitarà 70 localitats destinades a les persones amb mobilitat reduïda amb l'objectiu que puguin viure en directe les festes de Sant Joan en els principals escenaris dels actes.

Així, l'Ajuntament muntarà una graderia per a 40 persones a la plaça del Born, que viurà dia 23 dos moments màgics i emotius: l'entrada del Caixer Senyor i sa Capellana, i el Caragol del Born. D'altra banda, s'instal·larà una segona graderia per a 30 persones amb discapacitat a la zona del Pla, on dia 24 se celebraran els Jocs del Pla i les Corregudes.

Les persones amb mobilitat reduïda, sense grau de discapacitat, poden adreçar-se fins divendres 17 de juny a les dependències municipals de serveis socials, per tal de fer la petició per poder assistir-hi. S'ha de presentar informe mèdic que acrediti els greus problemes de mobilitat, el DNI de la persona sol·licitant, així com de la persona acompanyant, en cas de necessitat. Les persones amb discapacitat han de dirigir-se també fins dia 17 de juny a la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, per fer petició. S'ha de presentar el full que justifica el grau de discapacitat acompanyat del DNI de la persona sol·licitant, així com de la persona acompanyant, en cas de necessitat.

stats