Societat 03/06/2022

Ciutadella activa el servei d'ajuda a platges per a persones amb discapacitat

S'oferirà de manera ininterrompuda de l'11 de juny al 25 de setembre

Iván Martín
1 min
Material del servei que facilita l'accessibilitat a les platges Gran i Santandria.

CIUTADELLAL'Ajuntament de Ciutadella ha posat en marxa el servei d'accessibilitat a les platges Gran i Santandria, una prestació que té com a objectiu facilitar l'accés a l'aigua a aquelles persones amb discapacitat física o que pateixen mobilitat reduïda. La idea és que els beneficiaris gaudeixin del temps d'oci, del sol i de la mar amb seguretat.

Per aquest motiu, Ciutadella disposa de material adaptat com cadires, passarel·les i crosses, a més de cabines integrals per fomentar la inclusió social i l'accessibilitat universal per a totes les persones, independentment de la seva autonomia o grau de dependència. El servei s'activa aquest cap de setmana i s'oferirà de manera ininterrompuda de l'11 de juny al 25 de setembre. Es compta amb personal tècnic titulat a cada platja per ajudar les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat que hi acudeixen.

Entre les tasques del personal es troba facilitar l'accés a la platja, informar dels serveis que ofereixen, cedir el material adaptat i acompanyar-los a l'aigua i a les dutxes. També se'ls vigila durant el bany i se'n dinamitza l'estada a la platja amb tècniques d'animació per dur a terme activitats aquàtiques.

stats