CIURONS AMB RAOLES DE PEIX
Picam el peix fora pell ni espines, dos alls i un brotet de julivert; ho barrejam amb dos ous batuts i ho trempam amb sal, pebre bo i una micona de moraduix. Bullim els ciurons amb aigua, sal i una fulla de llorer, fins que siguin ben tous. En una paellera amb una mica d’oli d’oliva verge courem les raoles passades prèviament per farina. Tallam la ceba, el carabassó i la tomàtiga a daus i ho saltam en la mateixa paellera. Per acabar barrejam la verdura, els ciurons i les tàpares. Feim els ous passats per aigua quatre minuts. Muntam el plat amb els ciurons a la base, els ous romputs a manera de salsa i les raoles cruixents i sucoses damunt. Bon profit!
600 grams de cirviola
200 grams de ciurons secs
6 ous
1 carabassó
1 ceba blanca
Tàpares
1 tomàtiga
All, julivert i moraduix
Sal, pebre bo i oli d’oliva verge
Farina