Societat 23/05/2022

Chanel, obligada a desmentir Telecinco sobre un suposat intent d'agressió amb arma contra ella

"Sisplau, no inventeu", ha hagut de dir la cantant catalana

2 min
Chanel en un moment de la seva actuació de dissabte a Eurovisió.

BarcelonaTot just baixar de l'avió procedent de Torí, l'artista catalana Chanel va anar directa a fer un concert a la Plaza Mayor de Madrid, plena fins a dalt de tot perquè coincidia que aquell dia era Sant Isidre, patró de la capital espanyola. L'expectació era alta perquè l'artista acabava de quedar tercera a Eurovisió, cosa que a Espanya no passava des de feia gairebé tres dècades. Des d'aquella nit eurovisiva, Chanel s'ha convertit en una icona mediàtica i tot el que fa i deixa de fer és notícia a tot l'Estat, cosa que ha provocat que fins i tot ja hagi d'enfrontar-se a informacions greus sobre ella que no són informacions sinó invencions.

En aquest sentit, destaca la informació que va començar a circular aquest cap de setmana, de la mà del programa Socialité, presentat per María Patiño a Telecinco. El programa del cor donava pàbul a uns suposats fets que van tenir lloc en l'esmentat concert de Madrid. La font era Nacho Campillo, integrant del grup Tam Tam Go, que assenyalava que durant aquella jornada un home armat es va colar al backstage del concert. "Un home amb una pinta molt rara es va colar al seu camerino i la policia el va haver de reduir tombant-lo a terra. Vaig sentir que portava una pistola", explicava Campillo a Telecinco, que a pesar que la notícia ha estat desmentida segueix mantenint-la a la seva web, que afegeix que van ser 20 els policies que van haver d'intervenir i que l'artista no se'n va assabentar perquè era a l'escenari.

Després de l'enrenou informatiu generat per aquesta suposada notícia, tant Chanel com RTVE han hagut de sortir a donar explicacions. Concretament, a desmentir els fets. Chanel Terrero, a través del seu Instagram, ha dit: "Sisplau, no inventeu notícies i menys si són de la gravetat de la que s'està dient. Preocupeu la meva família i amics. Estic bé i no ha passat res", escrivia la cantant de SloMo.

Chanel desmenteix que hagi patit un intent d'agresssió

Per part de RTVE, ha sigut la directora de comunicació de la cadena pública qui ha sortit a desmentir aquests suposats fets. Segons María Eizaguirre, quan Chanel va baixar de l'avió va desplaçar-se fins als estudis de TVE de Prado del Rey per arreglar-se per al seu xou i després fins a la Plaza Mayor, escortada per la policia. És a dir, Chanel –tal com ha confirmat Eizaguirre– no disposava de camerino allà. L'únic que ha confirmat la representant de la televisió espanyola és que "aquell dia hi va haver una detenció" al recinte, però que "es va produir hores abans" que la cantant arribés.

stats