Societat 24/01/2022

El CESAG oferirà el grau d'Infermeria a partir de l'any que ve

La universitat privada ha arribat a un acord amb el grup hospitalari Quirónsalud

ARA Balears
2 min
CESAG

PalmaEl Centre d'Ensenyament Superior Alberta Giménez (CESAG) oferirà el grau d'Infermeria a partir del curs que ve. Segons ha informat la universitat a través d'un comunicat, han arribat a un acord amb el grup hospitalari Quirónsalud i posaran la formació a disposició dels estudiants de manera conjunta amb la idea de formar uns 50 infermers per curs. Amb l'acord assolit entre les dues entitats, els estudiants duran a terme la part teòrica del grau a les instal·lacions del centre universitari i la part pràctica la faran a l'hospital Quirónsalud Palmaplanas.

En la nota de premsa, la universitat ha explicat que el pla d'estudis que s'utilitzarà és el que ja aplica la Universitat Pontifícia Comillas (Centra al qual el CESAG està adscrit) a Madrid a l'Escola Universitària d'Infermeria i Fisioteràpia Sant Joan de Déu, un centre amb més de 55 anys de trajectòria que ha incorporat al món professional prop de 7.000 titulats. A més, el CESAG integrarà en el professorat els professionals de Quirónsalud. Tot i que el grau encara no s'ha posat en marxa, el CESAG ja ha explicat que els alumnes podran fer pràctiques a la Clínica Rotger, l'hospital Quirónsalud Palmaplanas, l'hospital Quirónsalud Son Verí, els centres mèdics Quirónsalud i a la xarxa d'ambulàncies i transport sanitari del Clínic Balear.

Amb la creació de la Facultat d'Infermeria, el CESAG i Quirónsalud posen en marxa el primer projecte formatiu privat d'aquestes característiques en l'àmbit educatiu i sanitari de Balears. Davant la creixent demanda i contínua necessitat de personal sanitari, es pretén formar "excel·lents" professionals preparats per cobrir les necessitats en els diferents hospitals i centres mèdics de les Illes i de la Península.

stats