Succés
Societat 10/10/2023

Cerquen un home alemany que va provocar un accident a Mallorca i va fugir deixant una conductora en estat greu

L'acusat va fer que un taxi sortís de la carretera amb una frenada brusca i va partir quan va veure l'accident

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil

PalmaLa Guàrdia Civil està investigant un home de nacionalitat alemanya acusat de provocar voluntàriament un accident de trànsit i fugir del lloc dels fets tot i que la conductora de l'altre vehicle implicat estava en estat greu. Segons ha detallat el cos armat, en un comunicat, gràcies a les càmeres de la DGT han aconseguit la matrícula del cotxe i estan intentant localitzar el propietari del vehicle.

Durant la investigació han descobert que, per causes desconegudes, l'home alemany va avançar un taxi per la dreta a la carretera entre Palma i Valldemossa i quan va ser davant va frenar bruscament. La taxista, per tal d'evitar la col·lisió, va esquivar el cotxe de l'home i va sortir-se de la carretera i va xocar contra un mur. Just després del xoc del taxi amb la paret, es veu a les imatges de la DGT com l'home accelera i continua circulant amb normalitat.

Ara, un cop identificat ja el propietari del cotxe que va provocar l'accident, la Guàrdia Civil treballa per localitzar-lo i detenir-lo acusat d'un delicte de conducció temerària i d'omissió de socors.

stats