Conflicte Israel-Palestina
Societat 29/10/2023

Centenars de persones clamen per la "llibertat" de Palestina a Palma

Han denunciat que la franja de Gaza s'ha convertit en un "camp de concentració a cel obert"

ARA Balears
1 min
La manifestació d'aquest diumenge a Palma

PalmaCentenars de persones s'han manifestat aquest diumenge horabaixa a Palma per reclamar la llibertat de Palestina. La marxa, convocada per l'associació Orient Mitjà ha començat a la plaça d'Espanya i ha recorregut diversos carrers de Ciutat fins a arribar al passeig del Born on s'ha llegit un manifest.

Durant el recorregut, els manifestants han exigit que s'acabi el conflicte i han cantat lemes com "Des del riu fins a la mar, Palestina llibertat", "No és una guerra és un genocidi" o "Visca la lluita del poble palestí". Amb tot han reclamat que s'acabin els atacs i es posi punt final a aquesta violència "extrema" que viu la població civil palestina.

En el manifest també han lamentat que, en els darrers anys, la franja de Gaza s'ha convertit en un "camp de concentració a cel obert". "Aquesta zona va camí de convertir-se, també, en un cementiri massiu, per bombes, per set, per fam, per malalties...", han sentenciat.

Així, els manifestants han fet una crida a la comunitat internacional per "garantir que es dugui a terme un procés polític més ampli que aconsegueixi posar fi a l'ocupació i al bloqueig de Gaza"

stats