CIÈNCIA
Societat 24/01/2018

Un centenar de dones es reuneixen al Parc Bit per reivindicar-se en el sector de la ciència

L'acte és el punt de partida de les accions de difusió del Dia internacional de la nina i la dona en la ciència

Ara Balears
1 min
Trobada de dones investigadores.

PalmaUn centenar de dones s'ha reunit aquest dimecres al Parc Bit per reivindicar el paper de la dona en els sectors de la ciència i la tecnologia. Aquest acte és el punt de partida de les activitats i les accions de difusió programades dins la plataforma creada a les Balears amb motiu del Dia internacional de la nina i la dona en la ciència.

La vicepresidenta i consellera d'Innovació, Investigació i Turisme, Bel Busquets, ha presentat el programa d'activitats que s'ha organitzat a les Balears per mitjà de la plataforma #11fbalears, formada per dones i institucions del sector STEM (ciència, tecnologia, enginyeria, i matemàtiques).

Cartell del Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència.

A més de presentar les activitats programades per la plataforma, també s'ha fet una foto de grup amb un centenar de dones vinculades a aquests sectors que s'han afegit a la iniciativa i participaran en el Dia internacional de la dona i la nina en la ciència.

L'objectiu d'aquesta acció és "posar cara i donar veu a dones que des d'institucions i empreses o a títol individual realitzen la seva activitat professional o acadèmica en l'àmbit dels sectors STEM perquè serveixen de models per a les noves generacions de nines, amb la idea de motivar el seu interès, promoure vocacions científiques i tècniques, i contribuir a rompre la bretxa de gènere que actualment hi ha en l'àmbit cientificotecnològic", ha assenyalat l'organització.

stats