Sis carreteres continuen tancades

A les infraestructures tancades s'han reforçat i ampliat les mesures de seguretat i protecció per evitar l'accés de curiosos a les zones afectades

El Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca ha informat que aquest divendres migdia encara hi ha un total de cinc carreteres tallades.

Queda tallada també tota l'Ma-3322 (camí de Conies) per motius de seguretat estructural de la via. El pas alternatiu venint de Can Picafort / Santa Margalida direcció a Artà (Ma-12) és desviar-se per l'Ma-3330 (Petra), l'Ma-3321 (Manacor) i agafar carretera de Manacor (Ma-15) per arribar a Artà.

Cal recordar que les carreteres que continuen tancades per les inundacions són l'Ma-12, que va de Son Serra de Marina a la Colònia de Sant Pere; l'Ma-4023, que uneix Son Servera i Portocristo; l'Ma-4041 d'Artà a s'Era de Pula, i l'Ma-4042, d'Artà a Canyamel. A més a més, l'Ma-15, que passa pel nucli de població de Sant Llorenç des Cardassar, on hi ha situada la Guàrdia Civil per controlar l'accés al poble, pateix restriccions de trànsit.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF