Societat 15/01/2022

Les cares de la setmana

ARA Balears
1 min
Les cares de la setmana

Andreu Manresa

Divendres es va saber que IB3 internalitzarà els treballadors dels serveis d’informatius, que fins ara estaven subcontractats. Andreu Manresa fa sis anys que dirigeix l’ens públic i aquesta reivindicació heretada des de la creació de la radiotelevisió pública l’ha perseguit des del principi. El procés d’internalització es materialitzarà d’aquí a un any i ja no es renovaran cap dels cinc contractes externs que hi ha actualment. Al Parlament ell ja havia denunciat que això era una anomalia.

Antoni Noguera

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, que encapçala el tinent de batle Antoni Noguera, ha apujat un 182% en dos anys les ajudes destinades a les famílies de Ciutat. En xifres absolutes, el Consistori va destinar 4.033.079,56 euros a aquest concepte el 2019, mentre que el 2021 la xifra va ascendir als 11.396.648,16 euros, repartits entre unes 7.000 famílies. Concretament, 10,3 milions d’euros es varen dirigir a cobrir necessitats bàsiques i a habitatge.

Patricia Gómez

Els centres educatius de les Illes Balears han rebut fins a tres protocols diferents per fer front a l’augment de contagis de coronavirus a les aules en només 10 dies. Si bé és cert que les directrius venen marcades pel govern estatal, des de la Conselleria de Salut, i en un moment en què el virus s’ha desfermat, s’hauria d’haver exigit més claredat i rapidesa quant a les actuacions i protocols per tal que els centres educatius tinguessin clares les indicacions. 

stats