Societat 21/08/2021

Les cares de la setmana

ARA Balears
1 min
Les cares de la setmana

Angélica Pastor

L’Ajuntament de Palma ha iniciat aquesta setmana les obres per convertir el carrer de Nuredduna i els voltants en un eix verd. Ho ha fet enmig de la controvèrsia generada per l’oposició veïnal i política. La regidora d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, va defensar la mesura com una passa cap a una ciutat més sostenible. Però cal recordar que, amb aquesta reconversió, el Consistori no dona resposta als problemes d’aparcament que pateix Palma.

Grande-Marlaska

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha assegurat que no veu “cap problema” en l’arribada de pasteres a les Balears, després que el cap de setmana passat s’assolís un nou rècord, amb gairebé 200 persones desembarcades. Així ho va afirmar en una entrevista durant la seva visita a Mallorca, que va aprofitar per trobar-se amb la delegada del govern espanyol, Aina Calvo. Les declaracions varen generar “indignació” entre els sindicats policials, que reclamen recursos per fer front a aquesta situació. 

Cristina Seguí

L’exmembre de Vox i periodista Cristina Seguí ha aprofitat l’oferiment del Govern balear per acollir dones i nines afganeses per atacar directament la presidenta, Francina Armengol, a Twitter. Arran de la notícia que informava que l’Executiu estava obert a rebre aquestes refugiades, Seguí va citar directament Armengol i li va demanar: “Necessitau nines per als puters de l’illa?”. El comentari va desfermar les crítiques polítiques i va encendre la xarxa social.

stats