Societat 07/08/2021

Les cares de la setmana

ARA Balears
1 min
Les cares de la setmana

Cristina Ballester

L’Institut Balear de l’Habitatge (Ibavi) construeix cases utilitzant materials naturals de baix impacte ambiental i de proximitat, però ara ha fet una passa més. L’entitat dirigida per Cristina Ballester reutilitzarà el 80% dels enderrocs d’un edifici de Palma per fer 25 habitatges destinats al lloguer social. La iniciativa és un exemple a seguir pel sector privat, perquè l’equip de Ballesteros està capgirant les polítiques arquitectòniques que es fan servir per fer pisos socials.

Felip VI

Com cada any, els periodistes que varen cobrir la reunió entre Felip VI i Pedro Sánchez varen haver de treballar en condicions millorables. Sense ni tan sols una cadira i després d’hora d’espera, molts varen haver d’escriure asseguts a terra. L’equip de seguretat els va notificar que havien de sortir minuts després de la roda de premsa del president, sense poder acabar. En una reunió tan important, unes cadires i mitjans tècnics facilitarien la tasca de fer arribar la informació a la ciutadania.

Mercedes Garrido

Encara no està enllestit el pla de conciliació previst per al juliol del 2020, quan Garrido encara no era consellera. No obstant això, en entrar, Garrido va anunciar –el mes de febrer– que el document estaria acabat a l’abril. No ha estat així, i ara ja s’ajorna al mes de setembre. En principi, no queda gaire feina per aprovar-lo, perquè s’està ultimant des de principi d’any; només es qüestió que la Mesa de Conciliació trobi un dia per poder reunir-se.  

stats