Societat 14/07/2021

Cardi B regala un collaret de 127.000 euros a la seva filla Kulture pel seu tercer aniversari

La rapera va organitzar una fastuosa festa centrada en les princeses d'estil Disney

2 min
Cardi B, Offset i la petita Kulture

BarcelonaLa rapera Cardi B, de 28 anys, s'ha hagut d'enfrontar a moltes crítiques després de regalar a la seva filla Kulture, de 3 anys, un collaret que alguns mitjans han valorat en uns 127.200 euros i que té com a penjoll la cara de Minnie Mouse dibuixada amb diamants. La cantant va celebrar l'aniversari de la seva filla amb una festa majestuosa en què tot era de color rosa, inspirada en les princeses Disney, i que va ocupar un local enorme ple de pastissos, passadissos de globus i moltes zones de jocs. Aquest desplegament de recursos per a l'efemèride de la petita, a més, va ser explicat públicament a través de les seves xarxes, en què els seus seguidors no van ser tan afectuosos com ella potser s'esperava.

El collaret que Cardi B ha regalat a la seva filla Kulture.

Arribat el moment dels regals, la nena va rebre de la seva mare joies d'Elliot Eliantte, cosa que podria fer pensar que allò era el regal principal de la nena. No obstant, en el decurs de la celebració, el marit de la rapera, el també raper Offset, li va posar a la nena un rellotge de la firma Richard Mille, que depenent del model podria estar valorat en uns 250.000 dòlars. A banda de les desorbitades despeses fetes, també va ser motiu de crítica que la nena no rebés joguines, sinó només articles de joieria. "Visc els meus somnis d'infància a través dels meus fills", va respondre a través de les xarxes Cardi B, que actualment està embarassada. "Festes de princeses, joguines il·limitades, vacances i piscines... A la meva filla li encanta la piscina i jo vaig anar a la piscina només cinc vegades en tota la meva infància", expressava la rapera per justificar els excessos que comet amb la seva única filla.

No és el primer cop que la petita Kulture es troba enmig de l'huracà per aquesta criança materialista al qual és sotmesa. L'any passat, pel seu segon aniversari, els seus pares ja li van regalar una bossa Birkin d'Hermes valorada en 9.000 dòlars. "Els nens van a restaurants, els nens van a llocs elegants. Els nens de les celebritats van a fer catifes vermelles", es justificava llavors Cardi B. "Si la meva filla tingués aspecte de rodamon, tots n'estaríeu parlant malament, així que no em molesta que el pare li hagi comprat a la nena una Birkin", concloïa.

stats