Aeroports
Societat 22/02/2023

L'aeroport de Palma recupera la normalitat després d'esvair-se la boira i només queden retards puntuals

La mala visibilitat ha obligat a suspendre vuit vols

ARA Balears
1 min
L'aeroport de Palma.

PalmaL'aeroport de Palma opera amb normalitat i només registra alguns retards puntuals després d'esvair-se la boira que al llarg d'aquest dimecres ha provocat desenes de retards, vols cancel·lats i desviats a altres aeroports. Segons han informat des d'Aena, amb la retirada de la boira que dificultava la visibilitat i obligava a espaiar operacions per seguretat a partir de les 13 hores Son Sant Joan ha anat recuperant la normalitat.

Al llarg de la jornada, la boira ha obligat a cancel·lar almenys vuit vols amb sortida i destinació a l'aeroport de Palma. En concret, quatre connexions amb Eivissa (dues sortides i dues arribades) i quatre connexions amb Menorca (dues sortides i dues arribades).

Durant la jornada d'aquest dimecres, s'ha activat una regulació per baixa visibilitat que limita el nombre d'operacions per hora, espaiant els vols per raons de seguretat. Aquesta regulació a l'inici de la jornada ha generat un efecte sobre la resta de l'operativa, de manera que s'han produït retards generalitzats en la primera meitat del dia. Segons la informació disponible a Infovuelos, els retards han anat des dels 60 minuts aproximadament fins a superar les tres hores en alguns casos.

stats