Societat 18/11/2014

El calendari Pirelli inclou una model de talla gran per primera vegada en cinquanta anys

El famós calendari abandona els llocs paradisíacs de les últimes edicions i aposta pel fetitxisme i el làtex

Efe
1 min

Nova YorkEl famós calendari Pirelli, objecte de culte per a col·leccionistes, ha apostat en la seva edició 2015 per les corbes de la model de talles grans Candice Huffine i pel làtex com el teixit de l'erotisme. Les fotografies, que han estat presentades aquest dimarts, han estat realitzades pel fotògraf de moda Steven Meisel, que ha batejat el seu projecte amb el nom de 'The Cal 2015. El retorn. Noies de calendari'.

Després d'anys de calendaris ambientats en diversos llocs paradisíacs, o d'altres amb missatge, Pirelli ha optat per l'erotisme. Les fotos mostren en primer pla el cos nu de la dona acompanyat de tota mena d'estereotips eròtics: 'pin-ups' vestides de soldat, en un ring de boxa, vestides amb peces de làtex negre, vermell i blanc.

És la primera vegada que el calendari Pirelli inclou en els seus més de cinquanta anys d'història una model de talles grans, la nord-americana Candice Huffine, vestida amb làtex negre. El fotògraf ha explicat que "són aquests els models estètics de referència del món actual i representen els estereotips que la moda o el sistema ens imposen en aquest moment".

"No volia fer un calendari conceptual, ni relacionar-lo amb un lloc específic, sinó 12 cartells en els quals la dona, la seva sensualitat, és la protagonista absoluta de 12 imatges molt diferents entre elles", ha declarat l'autor. "Volent limitar l'ús de vestits i accessoris amb la màxima llibertat creativa, he trobat molt estimulant jugar amb els colors, el maquillatge, els materials. Ha estat una experiència molt gratificant", ha explicat Meisel.

stats