La cadena Eroski recapta 125.000 euros per als damnificats de les inundacions del Llevant

La campanya, que finalitzarà el proper dia 28, es fa a tots els supermercats de la cooperativa de Balears i de la Península

El grup Eroski va posar en marxa el passat divendres dia 12 a tots els seus supermercats i hipermercats una campanya per recaptar fons a favor dels damnificats per les inundacions de Mallorca. La campanya ja ha recaptat 125.000 euros i fins dia 28 d’aquest mes d’octubre els clients d’Eroski poden fer un donatiu voluntari a les caixes de tots els supermercats per ajudar a cobrir les necessitats bàsiques de la població afectada.

Així, els supermercats de l'empresa continuaran exhibint aquesta setmana cartells de la campanya que insten els consumidors a ser solidaris i fer una donació voluntària quan passin per caixa. "Els nostres clients estan demostrant una vegada més la seva gran solidaritat i han respost de manera extraordinària a la crida que varen fer per ajudar els afectats d’aquesta tremenda desgràcia que ha patit el Llevant de la nostra illa”, ha declarat Alfredo Herráez, director dels supermercats Eroski a Balears.

Una vegada finalitzada la campanya, Eroski farà entrega a l’Ajuntament de Sant Llorenç del 100% dels doblers recaptats, amb la finalitat que arribin a totes les persones que han perdut les seves cases i béns.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF