Societat 05/04/2022

Un pres es fuga aprofitant una visita al dentista a Terrassa

Era a Lledoners per robatoris i s’ha escapat gràcies a un còmplice que ha fet anar un extintor

ARA
2 min
Dos agents dels Mossos d'Esquadra patrullant pel centre de Barcelona en una imatge d'arxiu

BarcelonaSón dos quarts d’onze del matí. Un jove travessa la Rambla de Terrassa amb un mosso d’esquadra a cada costat. Quan tots tres són al passeig central, se’ls acosta per darrere corrents un home encaputxat amb un extintor a les mans, els ruixa i la situació agafa desprevinguts els dos agents, però no el noi que custodiaven, que aprofita per posar-se a córrer. Un dels mossos de seguida va darrere seu i l’altre s’hi suma pocs segons després. El jove, de 22 anys, és un pres del centre penitenciari de Lledoners i aconsegueix escapar-se.

Els Mossos d’Esquadra han muntat un dispositiu aquest matí per intentar trobar l'intern, que continua desaparegut. Era al centre de Terrassa perquè tenia una visita programada al dentista, però com demostra el vídeo difós per RTVE d’una càmera de seguretat que ha captat la fuga, algú més esperava que arribés. El noi, que no s’ha sorprès gens de l’acció perquè ha reaccionat corrents de pressa, comptava almenys amb l’ajuda de l’home que ha ruixat els agents amb l’extintor i s’han escapat dins un cotxe que també hi havia a prop. Al vídeo es pot veure que el pres no anava emmanillat quan el portava la patrulla dels Mossos.

L'operatiu activat per la policia, amb la intervenció de diverses unitats, inclòs l’helicòpter, fins ara no ha tingut èxit. El jove era a la presó per robar en un concessionari de motos i en un domicili particular, i també se l’investiga per la seva probable vinculació amb un homicidi. Segons La Vanguardia, poca estona després de la fuga el pres ha celebrat al seu compte d’Instagram que s’havia aconseguit escapar.

stats