Societat 02/09/2020

Un nou brot de covid-19 a una residència de Palma deixa 16 usuaris i tres treballadors contagiats

En total hi ha cinc residents hospitalitzats i la resta estan aïllats al centre

Ara Balears
1 min
Una residència de gent gran de les Illes Balears. / ISAAC BUJ

PalmaLa Conselleria de Salut ha detectat un nou brot de covid-19 a la residència Cala Estància, un centre de Can Pastilla, a Palma. En total hi ha 16 usuaris i tres treballadors contagiats, segons ha informat la Conselleria a l'ARA Balears.

El primer cas que es va detectar al centre va ser un usuari que va presentar símptomes i que, després de fer-li la prova i donar positiu, va ser hospitalitzat. Després de conèixer aquest primer cas, es van fer proves a tots els residents i treballadors del centre. En total hi ha cinc residents que estan hospitalitzats: tres a Sant Joan de Déu, un a la Palmaplanas i un altre a la Juaneda. La resta estan aïllats a la mateixa residència.

Aquests nous casos se sumen als 88 contagis de coronavirus que hi havia fins aquest dilluns a les residències de les Balears. A més d'aquest nou brot, a la residència Sèniors Sant Joan hi ha 54 positius actius, n'hi ha 22 a Verge de l'Esperança, un a Oasis, un a Cala Estància, set a Sèniors Montuïri, un a Sèniors Can Picafort, un a DomusVi Capdepera i un a Sa Serra.

stats