Corona espanyola
Societat 06/08/2022

Els Borbó-Ortiz exhibeixen sintonia amb la reina Sofia amb un sopar al port de Portitxol

La família reial va escollir una marisqueria mallorquina, on la premsa va estar esperant-los fins passada la mitjanit per immortalitzar la renovada relació amb la reina emèrita

2 min
La família reial espanyola amb Irene de Grècia a la sortida del restaurant Ola de Mar, al port de Portixol, a Mallorca

BarcelonaEls reis d'Espanya i les seves dues filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, van sopar aquest divendres amb la reina Sofia i la seva germana Irene en un restaurant de Palma, del qual van sortir passada la mitjanit. Segons informa Efe, el sopar ha tingut lloc al restaurant Ola de Mar, un local del port de Portitxol, un dels favorits de la família reial, que ja ha triat aquest lloc en anys anteriors per als sopars familiars. A la sortida del restaurant, el grup al complet ha posat per als fotògrafs, amb Felip donant el braç a la seva mare. Per la seva banda, la reina Letícia i la princesa Elionor han acompanyat Irene de Grècia fins als cotxes que els esperaven per portar-los de tornada a Marivent.

Irene de Grècia, després de sopar amb la família reial espanyola i la reina emèrita.

El restaurant, del xef Guillermo Cabot, ja va ser el lloc escollit per Felip per sopar amb la família l'any passat. Especialitzat en peix i marisc, el local té dues grans terrasses sobre el mar en aquest petit port a l'est de la badia de Palma. Els reis i les seves filles ja van estar fa uns dies junts a Valldemossa, mentre que la reina emèrita va assistir dijous a la nit a la recepció a la societat balear al Palau de Marivent, la primera vegada que es feia servir aquest escenari, ja que fins ara s'havia fet sempre al més formal Palau de l'Almudaina. Sofia i la seva germana Irene fa diverses setmanes que resideixen al Palau de Marivent, però no s'havien deixat veure fins aquesta nit. Casualment, en aquesta ocasió en què han sopat tots junts, la premsa sí que ha sabut que anaven a sopar i on, i els ha pogut captar.

Des del polèmic incident entre Letícia i la seva sogra, precisament a Mallorca, les sortides de les dues per Mallorca s'han multiplicat. En estius anteriors, per exemple, se les va veure juntes visitant un mercat de la capital de l'illa. També han estat captades juntes per la premsa anant al cinema amb Elionor i la infanta Sofia.

El rei Felip, la seva hereva i la seva mare a la sortida del restaurant Ola de Mar, al port de Portitxol, a Mallorca.
stats