Societat 14/02/2015

Bauzá es torna a topar amb el verd en els premis per l’excel·lència

El president, acompanyat per la consellera d’Educació, Núria Riera, lliurà ahir els premis a l’esforç i al rendiment acadèmic excel·lent del curs 2013-14 a prop de 250 alumnes d’ESO

Ara Balears
1 min
Bauzá no volgué una camiseta que li donà un al·lot.

PalmaJosé Ramón Bauzá, acompanyat per la consellera d’Educació, Núria Riera, lliurà ahir els premis a l’esforç i al rendiment acadèmic excel·lent del curs 2013-14 a prop de 250 alumnes d’ESO. Els guardons són un reconeixement als resultats acadèmics i a l’esforç.

En la seva intervenció, el president del Govern donà l’enhorabona als alumnes, les famílies i els docents, i digué que els premiats representen “l’esperança en el futur i un exemple viu del fet que l’esforç continua sent present en els nostres joves”. Els premis s’han atorgat a 319 alumnes d’ESO, 249 dels quals són de Mallorca (200 de rendiment i 49 d’esforç), 52 d’Eivissa i 18 de Menorca.

El premi a l’esforç personal: es concedeix als alumnes que, encara que no tinguin un expedient acadèmic brillant, han destacat per l’esforç personal i la dedicació mostrada per superar les dificultats, tant personals com educatives o de l’entorn familiar o sociocultural, durant tota l’etapa d’educació secundària obligatòria. Cada centre pot proposar un alumne. El premi al rendiment excel·lent es concedeix als alumnes que ha finalitzat l’ESO amb una nota mitjana igual o superior a 9.

Les camisetes verdes, símbol de la lluita per l’educació, foren presents a l’acte. Una trentena d’alumnes les duia posades i, fins i tot, un alumne de l’IES Son Pacs n’entregà una a Bauzá, que la rebutjà.

stats