Societat 09/10/2023

El batle de Costitx demana perdó casa per casa per unes obres que s'han allargat

Antoni Salas ha repartit una ensaïmada a cada llar i ha explicat que "les coses no sempre surten com un voldria"

Joan Socies
1 min
ENSAÏMADA

CostitxEl batle de Costitx, Antoni Salas, en nom de l'Ajuntament de Costitx, ha demanat perdó per unes obres que s'han allargat en el temps. Salas ha publicat a les seves xarxes socials que "les coses no sempre surten com un voldria". I és que, segons explica el batle, "les obres del carrer de Sor Maria de Son Ramon i de Germans de la Caritat varen durar més del que volíem i del que teníem pensat, per diversos motius". I afegeix que "per això, conscients de les molèsties que han hagut d'aguantar els veïns d'aquests carrers durant mesos, vàrem anar a demanar perdó, un per un, a tots els que hi viuen i han patit les obres en primera persona". Així el batle i la regidora entregaren a cada veí una ensaïmada "per compensar, simbòlicament, la polsada i les inconveniències que han hagut de patir durant més de mig any".

Obres

Aquestes obres han servit per augmentar l'amplada de la voravia dels dos carrers per tal de permetre el pas de cadires de rodes, cotxets d'infants, i crear un corredor segur i accessible fins a l'escola i els equipaments esportius situats en aquell extrem del poble. També s'ha fet un nou paviment amb lloses de pedra mallorquina al carrer dels Germans de la Caritat. A més, s'ha aprofitat que s'aixecava la voravia per deixar preparat el pas d'uns passatubs per si en un futur es decideix soterrar el cablatge de la façana d'enllumenat públic i telecomunicacions.

Al carrer de Sor Maria de Son Ramon també s'han renovat les voravies. I també s'ha executat de la mateixa manera que l'altre carrer. El total de les obres ha estat de 117.986 euros més IVA.

stats