Successos
Societat 03/03/2024

Almenys nou detinguts per la baralla al Rafal, a Palma

La disputa, que ha tingut lloc aquest dissabte a la nit, ha deixat diverses persones ferides per arma blanca

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / ARA BALEARS

PalmaLa Policia Nacional ha detingut, almenys, nou persones per la seva presumpta implicació en la baralla que va tenir lloc aquest dissabte a la nit, al voltant de les 21.45 h, al barri del Rafal, a Palma, i que va deixar diverses persones ferides per arma blanca. Els fets varen tenir lloc al carrer de les Salines i al de la Selva.

Alguns dels ferits varen ser evacuats pels seus familiars a diferents hospitals de Palma i el SAMU va mobilitzar una ambulància de suport vital avançat i una de suport vital bàsic, a més d'un vehicle d'intervenció ràpida, que varen assistir quatre ferits i els varen traslladar a l'hospital de Son Espases. També es varen desplaçar patrulles de Seguretat Ciutadana.

En total, es varen atendre tres homes, de 17, 37 i 46 anys, i una dona, de 67. La situació de dues de les víctimes és greu, mentre que la de les altres dues és menys greu i lleu.

Així mateix, segons ha avançat Última Hora i han confirmat fonts properes al cas a Europa Press, el motiu de la disputa hauria estat una discussió entre dues famílies per un incident previ. El conflicte va derivar en un fort enfrontament en el qual es varen veure implicats familiars i afins.

La Brigada de Policia Judicial està duent a terme les primeres gestions i prenent declaracions. El grup d'Homicidis de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de les investigacions per aclarir els fets i no es descarta que es puguin dur a terme noves detencions en les pròximes hores.

stats