Societat 26/06/2022

Prop d'un centenar de persones protesten a Palma per les morts a la tanca de Melilla

La plataforma 'Les Balears acollim' ha convocat la manifestació

ARA Balears
1 min
Protesta a Palma per les morts a la tanca de Melilla.

PalmaProp d'un centenar de persones s'han concentrat aquest diumenge davant la Delegació del govern espanyol a les Balears, a Palma, per censurar les morts a la tanca de Melilla. Els manifestants han exigit al president de l'executiu estatal, Pedro Sánchez, una rectificació. La protesta ha estat convocada per la plataforma 'Les Balears acollim'.

Segons ha informat Europa Press, el portaveu de 'Les Balears acollim' ha assenyalat que, davant els fets que van succeir aquest divendres a la tanca de Melilla, "era evident que calia respondre-hi d'alguna manera".

"Des del respecte als morts i als seus familiars, s'han guardat dos minuts de silenci per denunciar el que està passant i demanar que es revoquin uns acords que són els que han provocat aquests fets –amb referència als acords entre Espanya i el Marroc–", ha apuntat el portaveu de la plataforma. A més, ha demanat al president del govern espanyol que demani perdó i rectifiqui les seves declaracions elogiant la coordinació entre les forces policials de Rabat i els cossos de seguretat de l'Estat.

Entre els qui han assistit a la concentració en denúncia per les morts a la tanca de Melilla, s'hi han pogut veure representants de MÉS i d'Unides Podem.

stats