Relacions

Qui és Aysha Daraaui, l'actriu catalana que acompanya Albert Rivera de vacances?

L'exlíder dels taronges està iniciant una relació amb l'actriu catalana Aysha Daraaui, segons avança la revista 'Lecturas'

1 min
Albert Rivera entrant al Congreso

BarcelonaAlbert Rivera està gaudint d'un estiu amb marca catalana. Tal com avança la revista Lecturas en exclusiva, l'advocat estaria passant les vacances a Eivissa acompanyat de l'actriu catalana Aysha Daraaui. Aquesta informació arriba tot just un mes després que es fes públic que Rivera ho havia deixat amb la cantant Malú, amb qui té una filla de tres anys.

Encara que l'exlíder dels taronges ha volgut mantenir-se discret amb les fotografies penjades a Instagram –on se'l pot veure passant les vacances únicament amb els seus amics–, la companyia femenina també present aquests dies no ha passat desapercebuda als paparazzis de l'illa balear. Daraaui s'ha volgut mantenir així mateix al marge de la polèmica, encara que una story en el mateix vaixell que l'expolític ha delatat el lloc on era. A l'actriu catalana d'origen marroquí se l'ha pogut veure en pel·lícules com No matarás i El inocente, totes dues protagonitzades per Mario Casas.

Paral·lelament, fa pocs dies que la cantant Malú explicava en un programa de televisió que la seva "gran batalla" havia estat la d'estar en pau. Encara que no fa referència directa a Albert Rivera i a la relació que van compartir durant quatre anys, ha afirmat: "És en aquests moments que t'adones que necessites això: parar i estar amb tu mateixa, i respirar, agafar aire".

stats