Societat 24/01/2019

Comença la subhasta dels vestits que Saint Laurent va fer per a Catherine Deneuve

Es posen a la venda 130 peces icòniques que l'actriu va portar en festes i gales

Ara
1 min
Els artistes van mantenir una amistat durant quaranta anys

BarcelonaJa està en marxa la subhasta de més de 100 vestits del dissenyador Yves Saint Laurent que va fer en el seu moment per a l'actriu francesa Catherine Deneuve. Es tracta de peces de roba i complements creats entre els anys 60 i el 2002 per aquest dissenyador francès que es vendran a la casa de subhastes Christie's, una de les més populars del món.

Catherine Deneuve, una de les muses del dissenyador, ha decidit vendre aquesta espectacular col·lecció de roba que Saint Laurent va fer en exclusiva per a ella. L'actriu i el dissenyador de moda es van conèixer el 1965, quan Deneuve era una jove actriu de 22 anys i ell encara no n'havia fet 30, i des d'aleshores van mantenir una relació d'amistat que es va prolongar durant més 40 anys fins a la mort d'ell el 2008.

Entre les peces que es posaran a subhasta a partir d'aquest dijous i durant tres dies hi ha alguns models d'estil 'vintage', com el vestit que l'actriu va portar quan va conèixer al director Alfred Hitchcock el 1969. També hi ha vestits que Deneuve va portar a la catifa vermella del Festival de Canes o de Venècia. Totes aquestes peces se subhastaran amb uns preus de sortida que oscil·len entre els 3.000 i els 5.000 euros.

El vestit que Deneuve va portar quan va conéixer a Alfred Hitchcock
stats