Societat 31/08/2018

Les associacions de comerç donen les gràcies per l'operació contra la venda ambulant

CAEB, PIMEM, Afedeco i Pimeco han enviat una carta a Angélica Pastor, regidora de Seguretat Ciutadana, per tal de mostrar la seva satisfacció per l'acció d'aquesta setmana

J.g.
1 min
Imatge d'arxiu d'ARA Balears.

PalmaLes quatre associacions de comerç balear han enviat una carta a Angélica Pastor, regidora de Seguretat Ciutadana, per tal de mostrar la seva satisfacció per l'actuació policial que es dugué a terme en contra de la venda ambulant a les Illes Balears.

CAEB, PIMEM, Afedeco i Pimeco han felicitat també, mitjançant aquesta carta, la Policia Local i Nacional per la confiscació de material per valor de 2 milions d'euros als venedors ambulants, que segons asseguren "són una demostració del perill que té la venda ambulant per als empresaris".

Així mateix, les associacions han assegurat que per a ells "el problema de la venda ambulant il·legal és un problema de màfies; un problema d'explotació, de deshumanització; un problema amb enorme calat social".

A més, han aprofitat el comunicat per criticar la passivitat de l'equip de govern davant aquesta situació: "Pareix que des de les àrees socials de l'Ajuntament de Palma es pretén arreglar el problema amb la més denigrant i absurda passivitat".

stats