Diada
Societat 11/09/2022

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca i l'OCB, a l'ofrena floral a Rafael Casanova de la Diada de Catalunya

Hi participen amb Òmnium Cultural i Acció Cultural, Decidim, Plataforma pel Dret a Decidir al País Valencià i l'Assemblea Nacional Catalana

ARA BALEARS
1 min
Representants de la societat civil illenca a la Diada de Catalunya

PalmaL'Obra Cultural Balear ha assistit a l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, acte de la Diada de Catalunya, juntament amb les organitzacions defensores de la llengua Òmnium Cultural i Acció Cultural del País Valencià. D'altra banda, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha fet l'entrega al costat de Decidim, Plataforma pel Dret a Decidir al País Valencià i l'Assemblea Nacional Catalana.

"Des de l'OCB volem felicitar tots els catalans per la Diada de Catalunya". Aquestes han estat les paraules que l'organització ha publicat a través de les xarxes socials. El president, Joan Miralles, ha assistit a l'acte acompanyant el president d'Òmnium, Xavier Antich, i la presidenta d'Acció Cultural, Anna Oliver.

Aquest diumenge, 11 de setembre, Catalunya celebra la seva diada nacional. Com es fa tradicionalment, durant el matí, partits polítics, entitats i associacions han desfilat per la ronda de Sant Pere de Barcelona.

stats