Societat 29/07/2021

Ashome lamenta el "descrèdit" que pateix l'hotel Covid de Menorca

Un segon establiment de la cadena Set Hotels obrirà pròximament per reforçar el servei

Iván Martín
1 min
L'hotel Sa Mirada ja no serà l'únic establiment en rebre persones infectades.

MaóL'associació hotelera de Menorca (Ashome) ha agraït a la cadena Set Hotels que accedeixi que un altre dels seus establiments a l'illa es converteixi en allotjament per a persones amb covid-19, així com per als seus contactes estrets, i ha lamentat el "descrèdit" que estan causant les informacions fetes públiques els darrers dies sobre el suposat descontrol que impera en aquestes instal·lacions.

En un comunicat, Ashome recorda que els hotels Covid són necessaris "per apuntalar la condició de destinació segura i afrontar amb garanties la demanda generada". A més, consideren que els incidents que s'han publicat "no es corresponen amb la realitat" i adverteixen: "Confiam que això no desanimi l'empresariat". En aquest sentit, diversos veïns de la zona han denunciat públicament que alguns dels usuaris de l'hotel havien sortit de les instal·lacions per anar a la platja de l'Arenal d'en Castell. D'altra banda, la Policia Local del Mercadal i la Guàrdia Civil es van veure obligats dissabte passat a acudir a l'allotjament per dissoldre una petita festa que es feia en un dels apartaments.

La patronal hotelera ha assenyalat que l'oferta inicial del Govern balear per habilitar un hotel Covid "no va generar la resposta esperada per la singularitat de la temporada i les incerteses a mitjà termini", i que fou necessària la intermediació d'Ashome perquè la cadena hotelera "pogués prescindir" d'un dels seus equipaments per "reactivar la cadena de valor vinculada al sector turístic". AQuest capítol es va repetir en el procés de selecció del segon hotel Covid, que obrirà les portes els pròxims dies a la urbanització de Cala en Porter (Alaior).

stats