Societat 29/01/2022

Arxiven la denúncia contra Naim Darrechi per dir que ejacula dins les seves parelles sense avisar

ARA Balears
2 min
Naim Darrechi, el tiktoker més seguit d'Espanya

PalmaLa Fiscalia Superior de les Illes Balears ha decidit finalment arxivar la denúncia contra el tiktoker més seguit d'Espanya, el mallorquí Naim Darrechi, per dir que ejacula dins les seves parelles sense avisar. Segons han informat diversos mitjans de comunicació, la justícia considera que quan va fer aquesta afirmació estava fent ús "de la seva llibertat d'expressió" i que, tot i que el missatge sigui "desafortunat, irresponsable i socialment reprotxable", no és suficient per jutjar l'influencer per un delicte d'odi.

El cas esclatà el passat mes de juliol quan Naim Darrechi, el tiktoker més seguit d'Espanya, va fer unes declaracions sobre sexe en una entrevista a YouTube amb el youtuber Mostopapi, que van provocar una onada d'indignació a les xarxes socials. El jove, de 19 anys, va afirmar que ejacula dins de les seves parelles quan manté relacions sexuals sense avisar-les i, posteriorment, els diu que és estèril.

La polèmica va arribar fins i tot a la ministra d'Igualtat, Irene Montero, i el seu departament posà "en coneixement de la Fiscalia" les afirmacions del jove, a qui segueixen 27 milions de persones, però finalment la justícia no ha considerat que es pugui imputar l'influencer de cap delicte.

Tot i que la primera denúncia hagi estat arxivada, el tiktoker encara té pendent una causa judicial per aquestes polèmiques declaracions. El Govern de les Illes Balears es va querellar contra l'influencer "per abús sexual mitjançant engany a un nombre indeterminat de dones, per incitació a la violència contra les dones i contra la seva llibertat sexual, drets sexuals i reproductius i contra els delictes que puguin sorgir a raó de la instrucció", i el passat mes d'octubre el jutjat de Palma va admetre la tramitació de la querella, que està pendent de judici.

stats