Arròs amb vi negre: els ingredients i la recepta

Posam les albergínies, els pebres vermells, els alls i les cebes, tot sencer i fora pelar, al forn uns vint minuts a 175 graus. En ser cuita la verdura, la pelam i la tallam ben petita, exceptuant el pebre vermell, que ho farem a tires. Dins una paellera, feim el fetge volta i volta amb una micona d'oli, llavors ho capolam amb el julivert i unes gotes de vi i ja tenim la picada. Dins la mateixa paellera sofregim la carn tallada a daus, ben salpebrada, fins que estigui daurada, llavors hi abocam la verdura que hem fet abans, dues voltes, hi en estar tot ben unificat hi tiram l'arròs, una remolcada i ja el banyam amb el vi. Esperam que arranqui el bull per posar-hi el brou, que ja tindrem calent. A mitjan cocció, hi posam la picada, ho rectificam de sal i ho decoram amb el pebre i els xampinyons. Es pot acabar de coure l'arròs al foc, però queda molt bé acabat de fer al forn. Us recoman una bona botella de vi per fer l'arròs i una de millor per acompanyar-lo. Bon profit.

Dues albergínies

Dues cebes

Cargando
No hay anuncios

Dues cabeces d'alls

Dues tomàtigues

Cargando
No hay anuncios

Dos pebres vermells

100 grams de xampinyons

Cargando
No hay anuncios

Julivert, sal, pebre bo i oli d'oliva

50 grams de fetge de porc

Cargando
No hay anuncios

400 grams de porc negre o faixat

400 grams d'arròs bomba

Cargando
No hay anuncios

Una botella de vi negre

700 mil·lilitres de brou de carn o verdures