Societat 10/03/2021

Armengol destaca que les Balears són la destinació de la Mediterrània amb menor incidència de coronavirus

La presidenta de l'Executiu confia que aquesta temporada serà millor que l'anterior

1 min
Francina Armengol durant la roda de premsa.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha destacat que les Balears són la destinació de la Mediterrània amb menor incidència de coronavirus i està convençuda que "aquesta temporada serà millor que l'anterior". Així ho ha dit durant una roda de premsa a la fira turística ITB de Berlín, que s'ha fet de manera telemàtica al Palau de Congressos.

Armengol confia també que el govern alemany afluixi les restriccions a partir de la Setmana Santa. "Si arriben avions i no hi ha restriccions a Alemanya per arribar a la nostra comunitat, els turistes podran venir", ha destacat.

Ha recordat que en aquest moment les Illes "són la destinació de la Mediterrània amb la incidència més baixa de coronavirus" i ha insistit que les "xifres continuen baixant". Així mateix, ha recordat que la incidència a l'Arxipèlag és de 22,18 casos els darrers set dies per cada 100.000 habitants, "molt per davall dels 35 casos a set dies fitxats per Alemanya per considerar segura la reobertura", ha dit. També ha destacat que el ritme de vacunació s'està incrementat a les Illes i es preveu que s'acceleri durant els mesos d'abril i maig.

A més, la presidenta ha explicat que el Govern treballa per crear corredors segurs amb Alemanya. Ha reclamat que quan el certificat de vacunació estigui implantat "les Balears siguin el territori pilot per fer les proves perquè "garanteixen una mobilitat segura".

stats