Societat 09/09/2019

Ariana Grande demanda una firma de moda que va fitxar una model que se li assembla

L'artista els demana 10 milions de dòlars per haver volgut aprofitar-se de la seva influència

Ara
1 min
Ariana Grande demanda una firma de moda que va fitxar una model que se li assembla

BarcelonaAriana Grande considera que la marca Forever 21 s'ha aprofitat de la seva imatge en una de les seves campanyes publicitàries. Per aquest motiu, la cantant nord-americana ha demandat la firma per exigir-los 10 milions de dòlars a l'adonar-se que estaven utilitzant una model amb un aspecte molt similar al seu per "fer publicitat" amb la seva imatge i "enganyar els consumidors".

L'exestrella de Disney Channel, de 26 anys, ha explicat que l'equip de Forever 21 es va posar en contacte amb ella perquè formés part de la seva campanya el desembre del 2018. L'artista va rebutjar l'oferta perquè considerava que no li pagaven prou. Després, Grande va veure que la campanya s'havia produït igualment, sense la seva col·laboració però amb la d'una model que s'hi assembla, cosa que evidenciaria que la firma ha volgut fer servir la fama i influència de Grande per promocionar els seus productes.

Ariana Grande demanda una firma de moda que va fitxar una model que se li assembla

A banda d'enfrontar-se a Forever 21, Grande també acusa Riley Rose, la companyia de bellesa creada per les filles dels fundadors de Forever 21. Entre totes dues empreses van publicar al voltant de 30 imatges i vídeos d'Ariana Grande sense autorització, en què la cantant considera que s'han apropiat del seu nom i de la seva imatge, a més d'utilitzar els àudios i lletres del seu últim disc per confondre els consumidors.

stats