Societat 18/05/2021

Ariana Grande es casa en secret

La cantant ha contret matrimoni amb l'agent immobiliari de cases de luxe Dalton Gomez

2 min
Ariana Grande durant una gravació

BarcelonaLa cantant Ariana Grande es va casar amb Dalton Gomez aquest cap de setmana a la seva casa de Montecito, a Califòrnia, on la parella va organitzar un casament secret amb menys de vint convidats. Un representant de Grande ha confirmat a la revista People l'enllaç dels joves, ella amb 27 anys i ell amb 25: "Va ser reduïda i íntima, amb menys de vint persones. La sala estava plena de felicitat i amor. Les famílies no poden estar més contentes", va afirmar. La parella va començar a sortir a principis de l'any 2020 i van fer pública la seva relació al maig a l'aparèixer plegats en el videoclip de la cançó Stuck with u, que Grande va llançar al costat de Justin Bieber.

'Stuck with you', de Bieber i Grande

"El germà d'Ariana, Frankie, i la seva mare estan molt feliços per ella. Creuen que Dalton realment equilibra Ariana i li permet ser ella mateixa. Ariana s'aprecia que Dalton l'accepti i l'estimi per com és ella. És una mica nerd i treballador, i a ella li encanta això d'ell. Ell també és molt protector amb ella i va més enllà per fer-la feliç", ha explicat una font pròxima a la parella a Entertainment Tonight.

Els dos havien anunciat el seu compromís al desembre, després de passar junts els mesos de confinament pel coronavirus. Abans de la seva relació amb Gomez, que es dedica al negoci immobiliari, la cantant va estar promesa amb el comediant Pete Davidson, encara que mai van arribar a contraure matrimoni. Grande compta amb dos premis Grammy i en els últims tres anys ha publicat tres discos: Sweetener; Thank u, next, i Positions, que han arribat al número u de les llistes de vendes. Dalton Gomez es un agent immobiliari que, des de fa cinc anys, treballa per a clients d'alt nivell adquisitiu. En aquest sentit, s'ha publicat que va ser el jove qui va aconseguir a la cantant la casa on viu a Los Angeles.

Grande amb el seu xicot aquest Nadal
stats