Societat 17/06/2020

L'hotel TRH de Menorca sortejarà estades entre sanitaris, essencials i afectats d'ERTO

El 85% de les reserves per a aquest estiu correspon al mercat espanyol

Ivan Martin
2 min
Els beneficiaris de la iniciativa podran gaudir d'un establiment classificat amb quatre claus.

Es MercadalL'aparthotel TRH Tirant Platja de Menorca sortejarà estades gratuïtes per al personal sanitari, essencial i afectat per Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO). Es tracta d'una iniciativa que sorgeix a l'illa i que s'aplicarà als vuit hotels de la cadena, dos dels quals són a Mallorca, amb l'objectiu de reconèixer l'esforç de la societat davant les dificultats de la pandèmia, a més d'impulsar el turisme. Els pròxims dies, difondran l'acció a través de les xarxes socials i el sorteig es farà el 26 de juny. Cal dir que els guanyadors podran escollir entre els diferents hotels de la cadena.

El director de l'establiment, situat a la urbanització de Platges de Fornells, Luis Souto, explica que la promoció coincidirà amb la reobertura de l'allotjament, prevista per al pròxim dilluns. "Hem traslladat a l'àrea de Salut de Menorca la intenció de fer un sorteig de dues estades, de quatre i dues nits, en reconeixement de la gran feina que han duit a terme durant la crisi del covid-19. També en sortejarem dues més, de tres i dues nits en aquest cas, per a personal essencial i afectat per ERTO, perquè tots hem estat herois", assenyala.

D'altra banda, Souto s'ha mostrat "optimista" davant la temporada turística i admet que la majoria de les reserves prové del mercat espanyol. "El 85% és de residents, mallorquins, però també destaquen els valencians, madrilenys i catalans. El 15% restant són repetidors europeus de França, Itàlia i Portugal. Com que les vies convencionals de touroperació no estan funcionant, els clients es programen pel seu compte el viatge a Menorca", emfatitza.

La intenció de la direcció és mantenir l'establiment obert fins al novembre, "sempre que no succeeixi cap contratemps", i reconeix que el fet de tornar a la feina és il·lusionant: "Han estat mesos de tensió, reunions, però estam molt contents per poder donar d'alta la plantilla de treballadors". Finalment, Luis Souto explica que els preus de les estades s'han mantingut en comparació amb el mateix període de l'any passat: "S'ha reforçat el servei de neteja i desinfecció. Aquest any, l'obertura d'apartaments suposa un cost més elevat".

stats