Música
Societat 21/12/2022

Antònia Font tancarà les festes de Sant Sebastià 2023

El concert serà dia 28 de gener, gratuït i per a tots els públics

1 min
Antònia Font durant un concert del Primavera Sound.

PalmaAntònia Font és un dels primers grups confirmats que actuaran a les festes de Sant Sebastià aquest 2023. Ho faran dia 28 de gener a les 20 h, amb un concert gratuït i per a tots els públics al parc de la Riera. Aquesta actuació, a més, tancarà les festes del patró de Ciutat. Així ho ha anunciat la regidora de Participació Ciutadana, Clàudia Costa, en una roda de premsa aquest dimecres.

Cartell del concert d'Antònia Font a Palma.

Alhora, el grup ha publicat un vídeo a les xarxes socials per fer l'anunci sota el text "T'estim", en el qual la càmera recorre diversos carrers del centre de la ciutat. D'aquesta manera, Palma es troba entre les deu dates de concerts que el grup va anunciar que faria entre el 2022 i el 2023, ha explicat la regidora, que ha celebrat "el retorn musical i generacional" que això representa. "Antònia Font és un dels grups de més referència per als grups locals i nous de l'Estat en l'àmbit de la música en català", ha afirmat Costa.

El grup mallorquí, que aquest estiu ha tornat als escenaris després de vuit anys d’aturada, va anunciar que tancarà la gira en un concert a Girona. Serà el 30 de setembre del 2023, amb motiu de la pròxima edició del festival Temporada Alta. També participaran en el Festival Cruïlla de Barcelona del 2023.

stats