Bambelines
Societat 30/08/2023

Angelina Jolie contracta la seva filla de 15 anys com a assistent de producció per a una obra de Broadway

Vivienne Jolie-Pitt serà l'assistent del departament de producció en la nova adaptació de la novel·la 'The Outsider' orientada als joves

2 min
Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie i Vivienne Jolie-Pitt.

No tothom té Angelina Jolie de mare, però Vivienne Jolie-Pitt sí. La petita dels sis fills de la parella de Hollywood sembla que sent la mateixa admiració per la interpretació que la mare, que va confessar que de jove va trobar en el teatre "el seu primer amor". Tot i que la vida de Jolie ha estat força tempestuosa i els seus inicis prematurs no van ser fàcils, la Vivienne, de 15 anys, com a nepo baby d'una actriu amb un Oscar i tres Globus d'Or ho ha tingut més senzill per entrar en la indústria de les bambolines: a partir d'ara serà l'assistent del departament de producció del musical de Broadway The Outsider.

La Vivienne i la seva mare sovint comparteixen estones anant a veure obres de teatre, però va ser la petició de la petita per anar a veure The Outsider al Jolla Playhouse –una reconeguda sala immersiva i avantguardista de Califòrnia– quan la seva carrera plegades va agafar una altra direcció. Ara l'actriu ha abandonat la pantalla per erigir-se en una de les principals caps de producció de la nova versió del musical The Outsider, que s'estrenarà a Broadway, i la gran novetat és que la seva filla de 15 anys serà la seva assessora. Quan la protagonista de Tom Raider va anunciar que a partir d'ara treballaria amb "la filla que l'havia portat a veure l'espectacle de la Jolla Playhouse", en un primer moment es va pensar que es referia a les seves dues filles amb edat per treballar: la Zahara, de 18 anys, o la Shiloh, de 17. Però quan es va saber que es referia a la més petita, la Vivienne, de 15 anys, va aclarir que la seva tasca seria d'assistent voluntària, perquè encara no té l'edat mínima per cotitzar.

L'obra es basa en la novel·la de Susan E. Hilton de l'any 1967 i és una història dramàtica que s'articula a través d'adolescents que no troben el seu lloc a la societat. També va ser portada al cinema per Francis Ford Coppola i protagonitzada per Tom Cruise, Mat Dillon i Patrick Swayze l'any 1983. Ara la intenció de la mare i la filla és acostar els protagonistes, i de retruc el teatre, al públic jove. Per això, Jolie va afirmar que "s'ha de treballar amb ells i cal que les seves veus siguin al capdavant per donar vida a aquesta producció de Broadway".

Després de quaranta anys sortint a la pantalla, Angelina va confessar fa poques setmanes que fins ara "no havia trobat la manera" de tornar-se a vincular amb el teatre, una activitat a la qual s'havia dedicat durant la infància i adolescència a l'Institut Lee Strasberg d'interpretació. Però aquest nou repte artístic obre la porta a noves oportunitats, encara que confessa no sentir-se gens segura ni creu que s'hi pugui sentir mai. Però per bé o per mal, el fet d'afrontar-lo amb la seva filla ha estat una empenta per tirar endavant el projecte: "La Viv em recorda la meva mare perquè no s'enfoca a ser el centre d'atenció, sinó a ser un suport per a altres creatius". De fet, no és la primera vegada que treballen juntes, perquè quan la Vivienne tenia tan sols 3 anys ja va aparèixer en un cameo a la pel·lícula de Malefica, protagonitzada per la seva mare.

stats