Luxe
Societat 11/01/2024

Americans i nord-europeus rics: el perfil dels compradors d'habitatges de luxe a Mallorca

Els clients compren a l'illa per gaudir de les platges, el camp i la gastronomia, segons la immobiliària

ARA Balears
1 min
Casa de luxe a Mallorca

PalmaAmericans i nord-europeus rics és el perfil de l'inversor en habitatges de luxe a Mallorca. Segons ha publicat aquest dijous l'agència immobiliària John Taylor, especialitzada en habitatges de luxe, els seus clients cerquen de Mallorca gaudir-ne de les platges, el camp, la ciutat i la gastronomia, tot això en un entorn que consideren "segur, internacional i amb bon clima".

En aquest sentit, la immobiliària ha remarcat que un dels atractius per als clients també són les activitats culturals i la fàcil accessibilitat des de totes les capitals del nord d'Europa i els Estats Units, "factors que l'han convertit en una de les destinacions preferides per als inversors, majoritàriament estrangers, però també espanyols". Sobre aquest tema, l'agència ha detallat que una de les zones més demandades de Mallorca per als inversors és la capital, amb un repunt en sol·licituds en el nucli antic i els edificis històrics.

2023, any de normalització

La immobiliària, que disposa de tres oficines a Palma, Andratx i Santa Ponça, ha indicat que, després de la pandèmia, 2023 ha estat un any de normalització, amb un lleuger descens de transaccions en l'últim trimestre, fet que ha aconseguit els nivells dels anys 2018-2019. "Les perspectives per a Mallorca són positives. Estam notant l'increment en la demanda de propietats més grans i luxoses en les zones més 'prevalgui' de Palma i a l'interior de l'illa", han manifestat des de la companyia. També han ressaltat que "les millors oportunitats sorgeixen en zones no tradicionalment conegudes per al luxe o en zones noves, com pot ser Nou Llevant".

stats