Societat 17/05/2022

Amber Heard acusa Johnny Depp d'haver tingut un paper reduït a 'Aquaman'

L'actriu assegura que el seu exmarit està al darrere de la seva limitada carrera interpretativa

2 min
Amber HEard durant el seu tercer dia de declaracions davant del jutge per la demanda de difamació que li ha posat el seu exhome, Johnny Depp

BarcelonaL'actriu Amber Heard ha assegurat que Warner Bros va reduir les seves escenes en la seqüela de la pel·lícula Aquaman a causa d'una "campanya difamatòria" per part de l'equip legal de la seva exparella, Johnny Depp. "Primer em van donar un guió i després me'n van enviar noves versions en què, bàsicament, havien limitat gran part del meu paper", va dir Heard davant d'un tribunal de Fairfax (Virgínia, EUA) en el seu tercer dia de compareixença per la batalla legal que manté amb Depp. Segons la intèrpret, els advocats de l'actor estan duent a terme una "campanya difamatòria" en contra seva qualificant-la de "mentidera" davant la premsa per arruïnar la seva carrera, cosa que hauria desembocat en la disminució del seu paper al film Aquaman and the last kingdom, l'estrena del qual està prevista per al 2023.

D'acord amb el relat de Heard, el seu temps en pantalla al llarg de la cinta seria finalment de 10 minuts, tot i figurar al repartiment principal encarnant la superheroïna Mera. A més, també segons l'actriu, des que es van difondre aquests "enganys" sobre la seva persona també "es van interrompre les comunicacions" amb la productora.

Aquesta situació, suposadament, també va passar el 2017, quan va aconseguir una ordre d'allunyament temporal per a Depp, cosa que li hauria suposat perdre oportunitats laborals. "És la més important que he tingut fins ara", va manifestar Heard en referència a Justice league, produïda per DC Films.

En el litigi entre Depp i Heard, l'actor l'acusa de difamació per un article que ella va publicar al diari The Washington Post el 2018, després del seu divorci, en què assegurava haver patit "abús domèstic" tot i no mencionar-lo explícitament. Depp exigeix a la seva exparella una compensació econòmica de 50 milions de dòlars per danys i perjudicis. Davant d'aquesta ofensiva judicial, com a represàlia, Heard també ha demandat Depp i li demana 100 milions de dòlars.

stats