Societat 03/12/2018

Els alumnes de l'IES Llucmajor, sis hores abandonats per Vueling en el seu viatge d'estudis

Havien de partir a les 10 h a Viena i el vol estava cancel·lat sense avís previ

Sabrina Vidal
1 min
Els alumnes de l'IES de Llucmajor, sis hores abandonats per Vueling abans del viatge d'estudis

PalmaLa seva aventura ha començat sis hores després que no estava previst, però almenys ja s'han enlairat. Els alumnes de segon de Batxillerat de l'IES Llucmajor han matinat aquest dilluns per agafar un vol en direcció a Viena i fer, així, el viatge d'estudis. En arribar a Son Sant Joan han trobat el vol cancel·lat sense cap explicació prèvia.

El vol, operat per Vueling, havia de sortir a les 10.15 h. "Quan ens hem cansat d'esperar ha vingut una persona d'Ibèria a parlar-nos d'una possible indemnització", ha explicat Toni Server, un dels professors que partien de viatge. "Entre l'agència de viatges i alguns contactes ens hem pogut aclarir sobre com reclamar".

Només ha estat a través dels missatges de Twitter quan el personal de Vueling s'ha adonat dels retards i han reaccionat, segons ha comentat Server. "Estàvem tirats a l'aeroport amb les maletes facturades". Les converses amb el personal eren sobre possibles indemnitzacions quan, de sobte, els han pogut recol·locar.

Després de sis hores d'incertesa els 68 alumnes i sis professors s'han enlairat en direcció a Viena en un vol a les 16 h.

Explicació de Vueling

Fonts de Vueling han explicat a l'ARA Balears que el retard ha estat causat per un problema tècnic de l'avió i que han intentat trobar la solució més ràpida per als afectats. "Els viatgers han rebut un val per poder dinar a l'aeroport i després se'ls ha pogut embarcar en el vol de les 15.50 h", expliquen des de l'aerolínia.

Els alumnes de l'IES de Llucmajor, sis hores abandonats per Vueling abans del viatge d'estudis
stats