Economia
Societat 28/06/2023

Almenys 650 euros per dormir un vespre al nou hotel d'Escarrer i Nadal

Ja s'ha inaugurat el Zel, el primer dels vint establiments que preveuen obrir en conjunt en els pròxims cinc anys i sota el paraigua de Melià

2 min
L'hotel està ubicat a Palmanova, Calvià.

PalmaQue dues persones passin un vespre –en temporada alta– al nou hotel de Rafel Nadal i Gabriel Escarrer té un preu d'almenys 650,30 euros. Es tracta del cost de l'habitació més bàsica –té 25 metres quadrats i vista al jardí–, mentre que hostejar-se, també un vespre, a la Casa Zel –una suite de 80 metres quadrats amb terrassa i jacuzzi– puja fins a 1.928,50 euros.

L'habitació més econòmica.
La terrasa de la Casa Zel, l'habitació més cara.

El primer dels vint establiments que preveuen obrir en conjunt en els pròxims vint anys i sota la marca Zel, s'ubica a Palmanova (Calvià) i s'ha inaugurat aquest dimecres. "És una marca de la qual s'espera que doni moltes satisfaccions en termes de rendibilitat i expansió", segons ha explicat Escarrer.

Entre les pròximes deu obertures es troben Londres i Madrid, grans meques del tennis internacional. Altres ubicacions com les Canàries, Costa del Sol, Croàcia, Grècia, Portugal, el Carib i el sud-est asiàtic també podrien estar en el radar d'aquesta nova línia hotelera d'hotels de quatre estrelles superiors.

L'establiment de Calvià disposarà de 165 habitacions (21 Júnior Suites i Suites) i dues piscines. El pati de l'hotel es configurarà com l'epicentre, funcionant com a lobby i amb un córner de cafè de la signatura Syra Coffee i un concept store, per adquirir productes exclusius de marques locals i internacionals.

Serveis de l'hotel

L'hotel tindrà un gimnàs d'última generació, sales multifuncionals amb calor per a un major desafiament, sistemes penjants per a activitats en l'aire i espais de meditació. A més, posarà a la disposició dels hostes entrenadors professionals per crear rutines personalitzades. El Zel Mallorca també oferirà una zona de balneari, equipada amb tres cabines, dos jacuzzis, bany turc i sauna.

Per completar l'experiència, l'equip de l'hotel ha dissenyat a més un programa de concerts, sessions de música i escapades en destinació. També podran gaudir de programes intensius d'activitat esportiva, degustacions de productes locals o explorar a peu o amb bicicleta els llocs més icònics de l'illa, amb rutes seleccionades en exclusiva per Rafa Nadal.

stats