Societat 03/08/2020

Alliberen vuit polls de mussol a Menorca

L'acte es va fer el passat 29 de juliol, però, segons el GOB, no s'ha difós la notícia fins ara perquè volien complir les mesures sanitàries

Ara Balears
1 min

PalmaVoluntaris del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca varen alliberar vuit polls de mussol a la muntanya del Toro el passat 29 de juliol, segons ha informat aquest dilluns el GOB de Menorca. L'acte es va haver de fer seguint les normes sanitàries i per això fins ara no s'havia difós la notícia.

L'alliberament de polls de mussol és un acte que es fa cada estiu i que serveix com a espai de trobada i reconeixement cap a tots els voluntaris que col·laboren en el centre, segons expliquen els ecologistes. La cria, a més, no només es limita als mussols, perquè també es recuperen altres espècies, com ara xorics, falzies, pardals i òlibes que crien als pobles.

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca funciona a través d'un conveni signat entre el GOB i el Consorci per a la Recuperació de Fauna de les Illes Balears (Cofib), segons diuen en el comunicat. A més, també és finançat pels ajuntaments de Ciutadella, Maó, es Castell, es Mercadal, Ferreries i Sant Lluís i el Consell Insular de Menorca.

stats